Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru se poate face prin comanda online,telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit prin utilizarea meniului de categorii de produse. In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul COMANDA. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de INREGISTRARE CONT SAU AUTENTIFICARE .In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina, dupa care veti putea trece la urmatorul pas.ACCESAREA COSULUI DE CUMPARATURI, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul PLASEAZA COMANDA.
Comanda dvs. este incheiata cu succes in momentul in care ati primit mail-ul de confirmare a comenzii.
In functie de caracteristicile comenzii dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, ( prin posta sau urgent curier ) careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor , sa va modificati/sterge profilul sau sa faceti noi comenzi.

Pentru campurile pe care nu doriti sa le completati introduceti va cuvantul NU

Comanda telefonica

Sunand la 0722 541 001 un agent de vanzari va prelua comanda.

Cum platesc?

Plata se poate face online prin card bancar, sau prin Ordin de Plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *